Vastgoed retreat "De Fundering"

Leg in 3 dagen de fundering voor jouw vastgoedbelegging success

Vastgoed retreat "De Fundering"

Waltr Co

Een goede leeromgeving De driedaagse workshop en later het één-op-één traject bij Vrijheid Vastgoed gevolgd. Hierdoor effectief met vastgoed aan de slag gegaan en daadwerkelijk een pand aangekocht. Daarnaast vooral blij met de kennis die ik heb opgedaan over het proces, de do's en don'ts. De coaches zijn prettig in de omgang, hebben allemaal een berg aan ervaring en zijn ook zelf financieel vrij geworden met vastgoed. Een betere leeromgeving is er niet. Kortom, aanrader!

Edwin Boon

Vorige jaar oktober (2020) de 3 daagse training gevolgd bij Martijn. Hij neemt je mee in 3 dagen van een onwetende naar een bewuste vastgoed belegger. De grond beginselen van investeren in Vastgoed worden stap voor stap uitgelegd en op een wijze die je morgen kan toepassen. Het is een goede basis waar je zelf of met behulp van coaching verder mee kunt. Deze 3 dagen zijn ook vooral heel leuk en je bouwt snel met gelijkgestemden een netwerk op. Veel energie! en Martijn neemt je daar geheel in mee. Top!

Carolien Monteiro

Super waardevolle retreat Eind maart/begin april meegedaan met de 3-daagse retreat van Vrijheid Vastgoed. Super waardevol, niet alleen door de kennis die gedeeld wordt, maar ook door de connectie met gelijkgestemden. Ik kan het iedereen die stappen wil gaan maken met vastgoed aanbevelen.

Rosalie Tol

Ik heb deelgenomen aan de live retreat van Martijn. Super leuk om met een gemotiveerde groep die dezelfde passie delen te leren over vastgoed. De cursus en het netwerk is super waardevol als je stappen wilt maken in het aankopen van residentieel vastgoed!