Online cursus verhuren NL

Zodat jij ook een succesvolle vastgoedbelegger kan wordenOnline cursus verhuren NL

Bart van der Ven

Als je overweegt in vastgoed te investeren, dan kan dat niet zonder gedegen kennis. Er zijn in NL een handjevol cursussen die dit aanbieden. Een jaar geleden, na research tussen deze partijen, bewust de keuze gemaakt voor Vrijheid Vastgoed. Dat is achteraf gezien de beste keuze voor mij geweest. Geen loze beloftes maar praktische en bruikbare tools, een overvloed aan kennis en kunde, wekelijks unieke coaching calls en ervaren coaches die allen financieel vrij zijn geworden met vastgoed en on top of mind zijn. Het heeft mij in maar liefst 6 maanden naar financiële vrijheid gebracht. Iets wat mij van tevoren niet mogelijk leek en zonder de cursus en begeleiding zeker niet was gelukt. Alle lof!

Gijs en Iris de Vries

Wij zijn 100% tevreden over de online cursus van Vrijheid Vastgoed, er zit enorm veel kennis in de cursus. Naast de cursus krijg je ook de mogelijkheid elke maandag deel te nemen aan een coaching call van 1,5-2uur. Nog meer kennis deling en kansen om mensen met ervaring of juist op jouw niveau te leren kennen. Ook de besloten facebookgroep heeft zoveel te bieden qua kennis en netwerk, deze is heel actief. Sinds kort gestart met het 1-op-1 traject omdat we denken dat er nog meer uit te halen valt. Alles wordt serieus aangepakt en we kunnen rekenen op super begeleiding. Het draait in de cursus en coaching niet alleen om vastgoed, maar ook om mindset. Daar wordt ook op gestuurd!

Leon en Ilse

Onze droom verwezenlijkt! Al jaren hadden we de droom iets met vastgoed te doen. Een appartementje kopen, later als we geld over hadden dachten we altijd, totdat we begin 2021 een e-book van Martijn tegenkwamen. Ineens kwam het besef dat het mogelijk was deze droom veel eerder te verwezenlijken. In februari 2021 zijn we gestart met de online cursus. Naast de waardevolle informatie over investeren in vastgoed leer je na te denken over je doelen en je mindset. Ook de toegang tot de facebookgroep is erg waardevol en bevat een schat aan informatie. Na de online cursus hebben we besloten het 1:1 coachingstraject te volgen en direct door te pakken. Het feit dat je 1:1 al je vragen kunt stellen en al je twijfels en gedachten kunt bespreken is zeer waardevol. Al snel hadden we ons eerste pand in bezit, veel eerder dan we zelf hadden verwacht! Onze droom zo snel verwezenlijkt, dat is een motivatie voor veel grotere dromen. Voor iedereen die overweegt te investeren in vastgoed, twijfel niet en schrijf je in!

Mariette Nieuwenhuis

Ik heb net de live cursus afgerond. Werd daar erg enthousiast van. Naast het contact met groepsgenoten, zo waardevol voor je netwerkopbouw, krijg je in de cursus alle tools van A tot Z aangereikt over het proces vastgoed aankopen en verhuren. Ook leuk is dat er meerdere deskundige sprekers aan het woord komen. Casussen oefenen met elkaar in kleine groepjes levert bijzonder nuttige ervaring op. De investering in deze cursus betekent voor mij niets ten opzichte van wat het me gaat opleveren. Ik verwacht nu veel beginners fouten te kunnen vermijden. Door de toegang tot de besloten facebook groep en de zogenaamde 'wekelijkse coachings calls' gaat een wereld voor mij open om kennis en ervaringen met elkaar te kunnen delen. Deze coaching calls gaan via zoom. Iedereen die de cursus heeft gevolgd kan hieraan meedoen. Daar kunnen vragen gesteld worden en ervaringen gedeeld. Wat je krijgt en terug kan geven voelt aan als een warm bad. Hoe waardevol is dat! De cursus is dubbel en dik aan te bevelen. En….. de locatie, het eten en drinken en hotelfaciliteiten zijn voortreffelijk. Ga zo door door Team Vrijheid Vastgoed!