Vrijheid Vastgoed lidmaatschap - Kennis van de familie

Het lidmaatschap voor startende vastgoedbeleggers of als je up to date wilt blijven en/of wilt profiteren van inkoopvoordeel. Minimale duur 12 maanden, daarna maandelijks opzegbaar.

Wat krijg je o.a. bij dit pakket?Vrijheid Vastgoed lidmaatschap - Kennis van de familie

Nancy Laurens

Eerlijk, transparant, kundig, gedreven, passievol en down to earth. Zo heb ik de training van Martijn ervaren. In de Vrijheid Vastgoed familie worden ervaringen (goede en minder goede) gedeeld en proberen we elkaar te helpen. De coaches staan altijd klaar om bij te springen. Wekelijks is er een coaching call om je kennis steeds te vergroten, om te leren van anderen maar vooral ook om zelf je ervaringen te delen. De nadruk wordt gelegd op kennis delen en niet (alleen) te halen. De podcasts/YouTube movies (Zo word je Steenrijk) geven een goed beeld van waar Vrijheid Vastgoed voor staat. Kortom: een absolute aanrader voor een ieder die zich wil verdiepen in vastgoed!

Bart van der Ven

Als je overweegt in vastgoed te investeren, dan kan dat niet zonder gedegen kennis. Er zijn in NL een handjevol cursussen die dit aanbieden. Een jaar geleden, na research tussen deze partijen, bewust de keuze gemaakt voor Vrijheid Vastgoed. Dat is achteraf gezien de beste keuze voor mij geweest. Geen loze beloftes maar praktische en bruikbare tools, een overvloed aan kennis en kunde, wekelijks unieke coaching calls en ervaren coaches die allen financieel vrij zijn geworden met vastgoed en on top of mind zijn. Het heeft mij in maar liefst 6 maanden naar financiële vrijheid gebracht. Iets wat mij van tevoren niet mogelijk leek en zonder de cursus en begeleiding zeker niet was gelukt. Alle lof!

Waltr Co

De driedaagse workshop en later het één op één traject bij Vrijheid Vastgoed gevolgd. Hierdoor effectief met vastgoed aan de slag gegaan en daadwerkelijk een pand aangekocht. Daarnaast vooral blij met de kennis die ik heb opgedaan over het proces, de do’s en dont’s. De coaches zijn prettig in omgang, hebben allemaal een berg aan ervaring en zijn zelf ook financieel vrij geworden.

Carolien Monteiro

Eind mei aangemeld als vrijheid vastgoed familielid. Super waardevol, niet alleen door de kennis die gedeeld wordt, maar ook door de connectie met gelijkgestemden. Ik kan het iedereen die stappen wil gaan maken met vastgoed aanbevelen.